OM OSS

Stêrk Production –  ett produktionsbolag med hjärta

Stêrk Production producerar nyskapande och underhållande scenkonst, film och TV. Verksamheten innefattar också bok- och manusproduktion som ofta speglar hur Sverige ser ut idag. Bolaget grundades 2004 av skådespelerskan och producenten Nisti Stêrk.

Projektet Internationella Komedifilmfestivalen är en förlängning av verksamheten och lägger till ytterligare en gren i verksamheten, nämligen anordnandet av Sveriges första Komedifilmfestival!
Mer info www.internationellakomedifilmfestivalen.se

Affärsidé

Vår affärsidé är att skapa färgstarka produktioner som speglar vår samtid och manar till eftertanke. Utgångspunkten är alltid ett internationellt perspektiv, med ett tydligt lokalt fokus. Vi levererar underhållning som engagerar. För humor är allvar!

Värderingar

Våra värderingar är kärlek, passion, omtanke, engagemang, professionalism och noggrannhet. Drivkraften i Stêrk Production är ren kärlek till kultur och en passionerad lust att få människor att skratta; åt sig själva, sin livssituation och åt omvärlden. Vi jobbar med hjärtat och lägger ner stort engagemang och omtanke i det vi gör.

Vision 

Stêrk Productions vision är att vi kommer att vara ett av Sveriges ledande produktionsbolag. Med vår humor och glädje vill vi göra allt vad vi kan för att världen ska bli en bättre plats att leva på.