Internationella Komedifilmfestivalen 2017

Kära publik och medlemmar!

Nu är det dags för den fjärde upplagan av Internationella Komedifilmfestivalen som arrangeras av Sterk Production!

I år har vi valt att satsa på att bjuda in stjärnor från olika delar av världen. Bland de besökande gästerna möter vi storstjärnor som Branka Katic, från filmen Public Enemies med Johnny Depp; Libanons megastar Julia Kassar, som är välkänd och populär i hela arabvärlden; “Turkiets Hasse Alfredsson”, den folkkäre skådespelaren Erdal Özyağcılar och Kathryn Sermak, den fascinerande kvinnan som arbetat och blivit nära vän med Hollywoodlegenden Bette Davis. Vi har även bjudit in Bahar Pars i samband med filmvisningen En man som heter Ove, textad på dari och Lisa Nilsson i samband med filmvisningen Gud Taler Ud. 

– Vi har från tidigare år sett hur viktigt det är för våra olika folkgrupper att träffa och få möjlighet att visa upp sina egna filmstjärnor här i Sverige, för oss som inte känner till dem lika bra. Biograferna har varit fulla och köerna till eventuellt överblivna biljetter har ringlat långa. Så, låt oss nu fylla Drottninggatan till brädden av kärlek, skratt och nya möten!

Våra sex stjärnor kommer att medverka under ett längre samtal, i samband med sina respektive visningar. Läs mer om filmer, samtal, seminarier och masterclass på festivalens hemsida.

Väl mött genom skrattet!

Nisti Stêrk, Festivalchef

Category

, ,